Services voor bedrijven / IT professionals

IT MATCH voor jouw bedrijf

Op zoek naar een partner voor outsourcing & selectie? Ons IT MATCH team zal de perfecte IT professional voor jouw bedrijf vinden op basis van je specifieke noden. Eerder nood aan een partner voor de screenings van sociale & technische vaardigheden bij jouw (toekomstige) IT professionals? Ook hier bieden wij de ideale oplossing op jouw maat!

Outsourcing & consultancy

IT MATCH zorgt voor de perfecte match tussen jouw bedrijf en IT professionals. Wij houden rekening met jouw noden en plaatsen de meest geschikte persoon op je project, of het nu een freelancer of een vaste medewerker van de ACA Groep of een tussenpartij is!

Selectie van IT professionals

We stellen alleen de beste kandidaten aan jouw bedrijf voor, zodat je zeker kan zijn dat je kwalitatieve IT professionals in dienst neemt. Onze diensten rond selectie omvatten dan ook een heel pakket:

  • kandidaten zoeken
  • screenings
  • contractonderhandelingen
  • ...

Gespecialiseerde screenings

Het IT MATCH team bezit een enorme expertise rond de screenings van sociale & technische vaardigheden (vb. Insights Discovery). Wij zorgen niet alleen voor de screening van de IT professionals binnen jouw bedrijf, maar we geven ook advies op basis van de resultaten. Hierbij houden we altijd rekening met de samenstelling van je team.

HR consultancy

IT MATCH biedt HR consultancy op maat van jouw bedrijf aan. Ons team helpt je graag verder met alle vragen over

  • personeelsbezetting
  • trainings
  • coaching
  • evaluaties
  • ...

IT MATCH voor werkzoekenden

Ben jij op zoek naar een vaste job in de ICT-wereld? IT MATCH heeft jarenlange ervaring met het matchen van bedrijven en IT professionals binnen deze sector. Onze screening zal ervoor zorgen dat jij ook echt bij onze klant past.

Een ideale job voor jou

Belgische bedrijven in de ICT-sector zijn continu op zoek naar nieuwe werknemers. Neem dus zeker contact met ons op, als een van deze vacatures een perfecte job is voor jou! Dan pluizen wij uit of jouw skills en verwachtingen matchen met wat onze klant in gedachte heeft.

Diepgaande screenings

Via een grondige screening van je soft & hard skills, ontdekt IT MATCH jouw talenten op professioneel gebied. Zo weten we zeker of jouw profiel wel past bij de vacature van onze klant. 

Ondersteuning bij je nieuwe job

IT MATCH biedt werknemers graag de nodige ondersteuning bij hun nieuwe job.Zo leggen wij na de invulling van een vacature alvast de juiste basis voor jouw samenwerking met je nieuwe werkgever (zowel op persoonlijk, contractueel als praktisch gebied). We functioneren dan ook als aanspreekpunt voor al jouw vragen over je nieuwe job bij de klant.

Experts in ICT & HR

Dankzij onze band met de ACA Groep, zijn we er zeker van dat onze technische expertise up-to-date blijft op alle gebieden. Onze sourcing specialisten zorgen er echter ook voor dat ze de steeds veranderende wetgeving & trends in HR blijven volgen, zodat we de vragen van werknemers en werkzoekenden hierover zeker kunnen beantwoorden.

IT MATCH voor freelancers

Ben jij als IT freelancer op zoek naar een project of advies over freelance topics? Dan is IT MATCH de ideale partner voor jou! Ons grote pluspunt is dat wij sterk inzetten op een persoonlijke aanpak en een goede opvolging van jou en je project.

Een perfecte match

Een interessante vacature voor een project gezien op onze website? Neem dan zeker contact met ons op! IT MATCH zoekt uit of dit project past bij bij jouw expertise & persoonlijke wensen als IT freelancer. Bij ons sta je er niet alleen voor! 

Persoonlijke aanpak

Wie ben jij? Wie is IT MATCH? En wat kunnen wij voor elkaar betekenen? Samen bouwen we een partnership op dat waardevol is voor ons allebei. Zo organiseren wij niet alleen technische events, meet-ups en hackathons, maar ook leuke activiteiten voor alle IT MATCH freelancers.

Nauwgezette opvolging

Wij hechten veel waarde aan jouw vooruitgang binnen een project & jouw tevredenheid bij de klant. Daarom zorgen we voor een goede opvolging en geven we jou als IT freelancer gepersonaliseerd advies. 

Freelance advies van experts

IT MATCH functioneert als aanspreekpunt voor freelancers binnen de Belgische ICT-wereld. Dankzij onze uitgebreide kennis, kan een IT freelancer bij ons terecht voor advies over alle freelance topics & ICT-projecten.

Ik ben een bedrijf.

IT professional zoeken

Ik ben een IT professional.

Project of job zoeken